c r e a w o r l d

 

Find your story

Pris: 2.950 SEK exkl moms

 

Find your story – i samarbete med coach Katrin Sandberg, Sunny Relations

Är du nyfiken på vem du egentligen är och vart du är på väg? Längtar du efter att hitta ditt kreativa uttryck? Kom på Find your story-workshop och hitta ledtrådar och upptäck mer av hela härliga dig i din egen livsberättelse! Alla bär vi på en historia. En berättelse om oss själva som styrker vår bakgrund, bekräftar vår identitet och som förmedlar bilden av oss till vår omvärld. Vilken är din? 

 Katrin Sandberg är kommunikationsstrateg, konceptutvecklare och erfaren nätverkare. Hon driver Sunny Relations där hon coachar inspiratörer och entreprenörer till att bli Story strong – det vill säga att bli tydligare och bättre på att berätta om sig själva, sin presentation, personliga varumärke eller sitt företag/tjänst. Mellan åren 2003-2012 var hon delägare i 4good AB, Sveriges största inspirationsnätverk för kvinnor. Idag brinner hon lika mycket för att inspirera och motivera men i en mindre och mer fördjupande skala. Katrin är den katalysator du längtar efter, den guldvaskare du behöver och den som speglar fram all den begåvade information du redan sitter på. Hon är intuitiv, kreativ och strategisk. Inkännande, idérik och strukturerad. Och längtar efter att få dela med sig av sin Find your story coaching under workshopen.

 

Innehåll:

Under dagen kommer du att arbeta med din egna röda tråd för att klarare se vem du är och vart du är på väg. Dina beslut – stora som små - blir därför klokare, kommunikationen tydligare och livsupplevelsen starkare. Katrin kommer sedan att ge dig verktyg för att kunna använda dessa insikter och berättelse för att hitta fokus, glädje och riktning i livet! 

 

Vi arbetar i mindre grupp dvs max 16 personer

I priset ingår kurs, fika och matigare lunch.

 

Tid: Kl 9.00 – 16.30


Du anmäler dig genom att klicka på anmälan ovan och/eller skicka ett mail till info@creaworld.se

Anmälan är bindande men får gärna överlåtas till annan person.

Kom ihåg att skriva vilket av datumen du anmäler dig till. Välkommen!

 

workshop. göteborg.

ANMÄLAN 10 APR 2015mailto:info@creaworld.se?subject=Anm%C3%A4lan%20Find%20your%20story%20april%202015
ANMÄLAN 29 MAJ 2015mailto:info@creaworld.se?subject=Anm%C3%A4lan%20Find%20your%20story%20maj%202015